Böjtöld magad fiatalabbra – léböjtkúra 2019. október 3-6.

Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria

helyszin Gombás Kúria, Balatonfüred
időtartam 4 nap (3 éjszaka)
tartja Vadász Ákos Tullió

Dobd le azt a pár kilót, ami alattomosan feljött

Te is tudod, a mai világban mennyit számít a külső.

A Facebook-on, Instagramon és más médiumokban látott, ám valóságban nem létező, tökéletesre retusált testek látványától ugyan ki ne érezné rosszul magát?

Hiába tudod, hogy így senki sem néz ki, mégis nagyon zavaró, hogy egy 35 fölötti nőtől is olyan lapos hasat várnak el, mint egy fele annyi idős lánytól.
A nyári hónapok jól megérdemelt pihenése alatt pedig könnyen fölszalad pár kiló.

Egyre nagyobb munka jól kinézni, és egyre több lemondással jár. Ami húszévesen még magától ment, azért a harmadik, negyedik x után már sokat kell teljesíteni!

És kinek van arra ideje, hogy munka és család mellett egész évben annyit eddzen, mint egy sportoló, és olyan önmegtartóztató legyen, mint egy középkori szerzetes?

Pár napot viszont szakíthatsz magadra, hogy gyorsan megszabadulj a makacs pár kilótól, miközben a szervezetedet méregteleníted.

Ezért jön el Kati is minden évben a Fiatalító léböjtkúrára.

Fiatalodni akarok, jelentkezem!

„A húszéves lányok nem hiszik el, hogy az anyjuk lehetnék.” - Kati

„Kati vagyok, 41 éves. Rendszeresen sportolok, hogy jól érezzem magam, amikor tükörbe nézek. Nem panaszkodhatok, feszes a testem.
Mégis, ahogy a korral lassul az anyagcserém, azt vettem észre, egyre többet kell tennem magamért.
Kiszámoltam, hogy mennyit kellene edzenem egy nap, hogy alkalmanként beleférjen egy-egy sütemény is, és egyszerűen nincs annyi időm hogy annyi kalóriát elégessek.
Szeretek jókat enni, néha jó egy kicsit bűnözni. 🙂
A táplálkozásommal igazán nem foglalkoztam, azt ettem, amit szeretek. Igaz, mértékkel.

Még mindig jól néztem ki, de alattomosan kezdett feljönni pár kiló. Éreztem, hogy szűkebbek a ruháim.

Nemrég voltam egy orvosi vizsgálaton. Megállapították, hogy kissé magas a vérzsírom, koleszterinem, a cukrom és a húgysavszintem.

Sokkolt a hír. Pont én, aki heti négyszer edzek. Ekkor döbbentem rá, hogy csak az edzés nem elég.

Az orvosom szerint örüljek, mert a koromhoz képest ez jónak számít. Kösz. Mintha valami öreglány lennék csak azért, mert elmúltam negyven.

Úgy döntöttem, felveszem a kesztyűt.

Elhatároztam, olyan megoldást keresek, amivel nemcsak hogy gyorsan megszabadulok a feleslegtől,  de megőrizhetem a biológiai fiatalságomat is, naptári korom ellenére.

Csak mellékhatásoktól mentes, természetes megoldás jöhetett szóba.

Barátnőm tanácsára így jutottam el Ákos léböjtkúrájára. Előtte még nem próbáltam méregtelenítő kúrákat, mert egyedül nem ment volna. És izgultam is, hogy fogom bírni.

Barátnőm megnyugtatott, és elmesélte, német orvosok (dr. Buchinger, dr. Breuss stb.) már a múlt század első felében is alkalmaztak több hetes böjtöket még a rák gyógyítására is.

Belevágtam. A fiatalító léböjtkúra olyan áttörést hozott, amit magam sem hittem volna.

A léböjtkúra alatt több, mint két kilót fogytam, és ebből másfelet meg is tartottam.
Az igazán megdöbbentő változás azonban a léböjtkúra után pár nappal történt, ahogy Ákos - a léböjtkúra vezetője - előre megjósolta.

4,5%-kal csökkent a testzsír százalékom.
A csillagozott (magas) laborértékeim visszaálltak normális tartományba. Az orvosom ámulva gratulált. Megkérdezte, milyen gyógyszert szedek. 🙂

Lelkileg is megkönnyebbültem, megtisztulva éreztem magam. A férjem nagyon meglepődött, megfiatalodásom láttán, mert arra számított, egy lesoványodott, egészségtelen nőt lát majd viszont.
De nemcsak a férjemtől kaptam dicséretet, hanem a munkahelyén dolgozó húszéves lányok sem hitték el, hogy nem valami méregdrága plasztikai sebészeti műtétsorozaton estem át. 🙂

Nem hiszem, hogy van az a kor, amikor egy nő elengedheti magát. Tennünk kell magunkért, mégpedig a lehető legrövidebb idő alatt.

Ezért megyek minden tavasszal és ősszel a fiatalító léböjtkúrára.”

10 ok, hogy miért gyere el feltétlenül a méregtelenítő léböjtkúrára

nyil

Ráncfelvarrás helyett a szerveidet tisztíthatod ki, és ez által megszépül a bőröd: -5 év!

A plasztikai sebészet látszatfiatalsága helyett fiatalítsd vissza biológiai állapotodat! Így nemcsak fiatalabbnak fogsz látszani, hanem belülről leszel fiatal. Mindenki észre fogja venni, ahogy kitisztul a bőröd, és a szemed is csillogóbb lesz.

nyil

Van pár kiló felesleged?

Ne cipeld magaddal, hanem hagyj itt akár öt kiló felesleget!

nyil

Vedd a saját kezedbe az egészségedet, és javíts az orvosi értékeiden!

Az összeomló magyar egészségügyre bíznád az életedet, ahol hónapokat kell várni, mire sorra kerülsz? Inkább tanulj és méregteleníts!

A léböjtkúra hatására az évek óta magas laborértékeid (koleszterin, vérzsír, húgysav, vérnyomás, elsavasodás) és belgyógyászati betegségeid (emésztési betegségek, puffadás, bélgyulladás), ízületi bántalmaid (reuma, köszvény stb.) is csökkennek, elmúlnak.

nyil

Minden második magyar szív- és keringésrendszeri betegségben, minden negyedik pedig rákban hal meg.
Idő előtt, magára hagyva szeretteit. Te kockáztatsz vagy megelőzöl?

A természetgyógyászok szerint annyi éves vagy, ahány éves biológiailag az érrendszered.
Az érelmeszesedés óriási kockázat, amit elkerülhetsz, ha léböjtkúrával kitisztítod a lerakódásokat az érfaladról.
Élj évekkel tovább!

A rák egyik fő testi oka a karcinogén anyagok szervezetbe kerülése. A karcinogén anyagok főleg táplálkozás útján kerülnek a testedbe, és halmozódnak föl.

Léböjtkúrával megszabadulhatsz tőlük, természetes módon, káros mellékhatások nélkül.

nyil

Méregtelenítsd a tested, hogy a leendő gyermeked a legegészségesebb testet kaphassa!

Az anya testében fölhalmozódott méreganyagokat terhesség alatt a szervezet a túlélési ösztön miatt hajtva a magzatba üríti. Minél később vállalsz gyereket, az elmérgeződés mértéke annál nagyobb. Gyermekvállalás előtt böjtölve a babád számára a legnagyobb ajándékot adhatod. Ez az erős alap az egész életére kihat. Megér ez Neked négy napot?

nyil

Az igazi kihívás nemet mondani a függést okozó élvezeti szerekre

A hétköznapokban észre sem vesszük, mennyire rabjai vagyunk az élvezeti szereknek. Ösztönösen nyúlunk a kávé, cigaretta vagy a sör után. A fiatalító léböjtkúra alatt ezek fogyasztását mellőzzük. A támogató közegben ráébredsz akaraterődre, és tudatosítod, nincs is akkora szükséged rájuk. A léböjtkúra során tehát az akaraterőd is megerősödik.

nyil

Itt nem fognak hülyének nézni

Tudom, hogy néha furcsán néznek Rád, amikor böjtölsz, vagy egyéb tisztító kúrát csinálsz. Itt végre olyan emberek között lehetsz, akik nem fognak kinevetni a hátad mögött, vagy lesajnáló pillantásokat vetni Rád.
A léböjtkúrán lehúzó energiavámpírok helyett hasonló értékrendű emberekkel fogsz találkozni, akik nem hülyének néznek, hanem biztonságot, támogatást adnak.

nyil

Külföldön élő magyar vendégeink ezért járnak vissza:

- élvezik, hogy pár napra magyar közösségben lehetnek,
- nyugat-európai színvonalú szolgáltatást vesznek igénybe magyar árakért (Nyugat-Európában egy ilyen színvonalú kúra 4-5-ször drágább), így a megkeresett eurójukat nem szórják el,
- Balaton Bécstől csak egy köpésre van, gyorsan és kényelmesen le tudnak jönni a Bécsben, Ausztriában élők

nyil

Erősítsd fel az immunrendszeredet most, hogy ne gyógyszerre költsd a pénzed!

A léböjtkúrán ahelyett, hogy legyengülnél, megerősödsz és feltöltődsz. Ez azért van, mert a gyümölcs- és zöldséglevek által öntheted magadba a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Ezek a mikrotápanyagok megerősítik az immunrendszeredet, és idén nem Te leszel az, aki heteket fog lázasan az ágyban feküdni a vírusok támadása miatt.

Az antibiotikum-kúra árát pedig ezúttal költsd magadra.

nyil

Szakadj ki a mindennapok taposómalmából, és ints búcsút a stressznek!

A fiatalító léböjtkúra egy aktív stresszoldó program is egyben. Ez alatt erősíteni, nyújtani, légző gyakorlatozni, kirándulni fogsz, élvezheted a kabócák hangját és a masszázst.
Ez az élményözön teljesen eltereli a figyelmedet a napi robotról, és újra Embernek fogod magad érezni.

juice2
Méregtelenítő kúra minőségi, főleg helyi termelőktől származó frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevekkel

Miért pont Ákos méregtelenítő kúráját válaszd?

Amiben más ez a méregtelenítő kúra:

1 Dobozos levek helyett valódi, hígítatlan, frissen facsart termelői levek - főleg a helyi termelőktől vesszük az alapanyagot. Egy különleges lassú fordulatszámú préssel csavarjuk ki a legfinomabb gyümölcsöket.
A vitaminok nem semmisülnek meg, hiszen nincs hőkezelés. Ráadásul még a magok értékes hatóanyagait is megihatod. Felejtsd el a „100%-os” cukrozott leveket, készülj az igazi vitaminbombára, mely szétrobbantja a téli vírushadsereget.
2 Igényes, szép, minőségi és tiszta környezet, ami az élvezetes böjtöléshez segít. Ez nem a „nyomorgás az emeletes ágyon, hatan egy szobában” böjtkúra.
3 Kirándulások a természetben, reggeli séta a kikötőben, eszedbe se fog jutni az éhség.
4 Professzionális mozgásfoglalkozások (gerinctorna, funkcionális jóga), hogy ne csak a fölösleges kilóktól, hanem a hátfájástól és egyéb mozgásszervi bajodtól is megszabadulhass.
5 A masszőr házhoz jön, Neked csak választanod kell a masszázsfajták közül.

massage

Az őszi méregtelenítő kúra időpontja

2019. október 3-6. között Balatonfüreden
Érkezés csütörtök 12-14:00 között, vasárnap déltájban, böjttörés után pedig indulhatsz haza.

A méregtelenítő kúra helyszíne

Gombás Kúria
8230 Balatonfüred
Arácsi út 94.

Ez a XVIII. századi műemléképület egy igazán igényes, művészettel áthatott, tiszta, festői szépségű hely, mely a legjobb ár/minőséget nyújtva minden körülményt megad a teljes kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez.
A háziak kedvesek és segítőkészek. Mindenben segítenek, hogy léböjtöd stresszmentes legyen.
Palackozott vizet sem kell hoznod, mert tisztított vízről gondoskodunk a kúra alatt.

Szállás kétágyas, fürdőszobás szobákban. Ha külön szobában szeretnél lakni, előre jelezd légy szíves!
Ha jut is, csak 1-2 szoba van, 3000 Ft/nap felárral vehető igénybe.

A Gombás Kúriában csak mi leszünk, így nem kell hallanod mások tányércsörgését méregtelenítés közben.

Dőlj hátra kényelmesen, és tekintsd meg, hol fogsz lazítani!

Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria arácsi út Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria arácsi út
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria bejárat Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria bejárat
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria udvar
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria társalgó Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria társalgó
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria pince Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria pince
Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria szoba Fiatalító léböjt kúra, léböjt tábor, gombás kúria szoba

A léböjtkúra csapata:

Szervező és a program összeállítója: Vadász Ákos Tullió

Táborvezető: Persoczki Gábor

Masszőr: Biczók Csaba

 

Ellenjavallatok a méregtelenítő kúra kapcsán, azaz kinek nem szabad végeznie

Terhesség, szoptatás, pszichés kezelés alatt állás, TBC, rosszindulatú daganat, bulimia, anorexia, májcirrózis, súlyosabb szívritmuszavarok, 21 év alatti kor, súlyos műtét előtt, után pár héttel.

 

A lustáknak nem való a kúra

Biztos Te is ismersz olyanokat, akik semmit sem hajlandóak tenni magukért.
Ők jobb, ha otthon maradnak, és később irigykedni fognak a fiatalságodra.

 

„Nem vagyok a léböjthöz túl öreg?”

Minél idősebb vagy, annál több a lerakódás, és annál jobban Rád fér egy nagytakarítás.
Családodnak, barátaidnak szüksége van arra, hogy megőrizd az önállóságodat.

Legidősebb résztvevőm 77 éves volt, és még kirándulni is eljött velünk...

 

A méregtelenítő kúra jelentkezési határideje

2019. szeptember 25.

Amennyiben később csatlakozol, és még akadna szabad hely, természetesen szívesen látunk. Arra kérlek, ha szeretnél jönni a méregtelenítésre, minél hamarabb jelentkezz, mert léböjtkúráink telt házasak szoktak lenni.

A méregtelenítés sok visszatérő vendéget vonz, és a minősége megőrzése miatt 17 főt fogadunk.

Mit tartalmaz a méregtelenítő kúra ára?

Az ár tartalmazza

  1. a szállást
  2. az idegenforgalmi adót
  3. a szauna használatát a kellékekkel
  4. a teremhasználatot
  5. a böjthöz szükséges leveket és gyógynövényfőzeteket (a leveket a helyszínen frissen csavarjuk igazi növényekből, hogy a legjobban sikerüljön a méregtelenítésed)
  6. a benti és kinti mozgásfoglalkozásokat
  7. és a lelkesítést! 🙂

Az ár áfát nem tartalmaz.

A táborban a programokon kívül lehetőséged van kényelmesen igénybe venni az alábbi kezeléseket, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a méregtelenítésből.
(Ez nincs benne az árban.)

- Gerinc- és ízületgyógyító yumeiho masszázs
- Stresszoldó svédmasszázs
- Méregtelenítő talpmasszázs

A méregtelenítő kúra ára

64000 Ft, mely fizetendő két részletben:

1, előleg (32000 Ft): melyet kérlek, szeptember 25-ig fizess be, mert a jelentkezésed csak így érvényes

2, második részletet (kedvezmény nélkül 32000 Ft) a helyszínen tudod befizetni.

Fontos tudnod, hogy akkor is teljes árat kell fizetned, ha később jössz, vagy korábban mész, azaz nem a teljes léböjtkúrán veszel részt.

Lemondás esetén:

A tábor kezdése előtti 30 napban már nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
Ha nem tudsz eljönni, át is adhatod egy ismerősnek a helyedet.
A tábor kezdése előtt több, mint 14 nappal a befizetett pénz 100%-a visszajár.

5000 Ft kedvezmény

Hozz magaddal valakit, aki még nem volt léböjtölni, és kapsz 5000 Ft kedvezményt a léböjtkúra árából.

A jelentkezésed a díj befizetésével érvényes.
Mivel a fiatalító léböjtkúrák telt házasak szoktak lenni, akkor biztosítjuk a helyedet, amikor az előleggel nyomatékosítod jelentkezésedet. Az előleg fizetését intézheted nálam készpénzben, vagy utalással.

Fiatalabb akarok lenni. Ráncfelvarrás helyett valódi megoldást szeretnék, jelentkezem.

Kérdésed van? Írj egy levelet Katinak, aki a szervezést intézi:
uh.so1586111059kazsa1586111059dav@s1586111059ezevr1586111059ezs1586111059

Jelentkezz most, hogy legyen helyed, várunk szeretettel a méregtelenítésen!

A jelentkezési lap kitöltése után pár nappal Kati felveszi Veled a kapcsolatot.

Szeretettel:

Ákos