Öt dolog, amiért csapatban jobb léböjtkúrázni!

Jó társaságban ellen tudsz állni a kísértésnek a léböjtkúra alatt.

Jó társaságban vidáman, örömmel méregtelenítesz és fogysz a léböjtkúra alatt.

A léböjtkúra nagyon hasznos eszköze a méregtelenítésnek, ám be kell vallani, hogy korántsem egyszerű betartani a szabályait. Egy ilyen kúra többféleképpen végezhető, és tudni kell azt is, hogy a léböjtkúra elnevezés sem egy adott dolgot takar, hanem egy gyűjtőfogalom, amin belül többféle módszer is a rendelkezésünkre áll. Léböjtkúrát végezhetünk egyedül, de akár csapatban is – utóbbi sokak szerint jobb választás. Hogy miért, azt a következő öt pontban olvashatod!

Miért jobb csapatban léböjtkúrázni?

 

1. Mert jó társaságban repül az idő.

Mind tapasztalhattuk már, hogy mennyivel gyorsabban telik az idő, ha egy társaságban jól érezzük magunkat. A léböjtkúra alatt egyedül sok csábítás ér, ezért nem árt, ha van, ami lekösse a figyelmünket. Otthon, egyedül sokkal nehezebb lenne végigvinni a kúrát, mint egy támogató közegben.

 

2. Erőt meríthetünk egymásból.

Az akaraterő nagyon fontos egy léböjtkúra esetében, azonban még a legjobbakkal is előfordulhat, hogy meginognak. Ilyenkor jönnek jól a társak, akik biztatnak, és egy kis lelket öntenek beléd. A többiek kitartásából magad is erőt tudsz meríteni a folytatásra. Hol Te adsz erőt másoknak, hogy Te merítesz másokból.

 

3. Társaságban minden program jobb.

A léböjtkúra alatt érdemes különböző programokat szervezni, hogy eltereld a figyelmedet arról, hogy most nem fogsz enni. Ezt természetesen megteheted otthon is, azonban ha van egy jó társaság, jobb hangulatban telik ez idő, jobban fogjátok érezni magatokat. Ne úgy képzeld el a szervezett böjtkúráinkat, hogy savanyú arccal, síri hangulatban várjuk a következő léfogyasztást. Viccelődünk, nevetünk – főleg magunkon -, és a nevetés gyógyít!

 

4. Biztosabb, hogy jól csináljuk.

A léböjtkúrát sajnos nem nehéz elrontani, ha az ember nem néz utána kellő alapossággal, hogy pontosan hogyan is kell csinálni, milyen szabályokat kell betartani. Egy közösség sokkal ellenőrzöttebb körülményeket biztosít, egyrészt, mert lehet akár szakember is a vezető, másrészt, ha nincs is így, biztosan lesznek olyanok, akik nem először vágnak bele, és van már tapasztalatuk. Akár tőlük is kérdezhetsz bármit, segíteni fognak. Mentorokra szükség van az élet minden területén!

 

5. Új ismeretségeket köthetünk.

Az ember társas lény, és az új ismeretségek fontosak, hogy ne legyünk magányosak. Egy csoportos kúra alkalmával akár új barátságok is születhetnek – ne zárd ki a lehetőséget! Arról nem is beszélve, hogy nem fogod idegenül, „hülyén” érezni magad, mert azonos értékrendű, célú csapat támogatását fogod élvezni! Olyan érdekes emberekkel is megismerkedhetsz, akikkel máshol nem találkoznál. Mások számára pedig Te leszel az érdekes!
Szervezett böjtkúráinkon teljesen vegyes a csapat, mindig van, akivel könnyen szót érthetsz.

 

 

Hogyan méregtelenítsd a szervezetedet, és legyél évekkel fiatalabb?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerd meg a méregtelenítés titkait!
Hamarosan éveket tagadhatsz le – ráncfelvarrás nélkül.
Mi a véleményed a témáról?

Hozzászólás