Zsírégető léböjtkúra – a gyors fogyás titka

Zsírégető léböjtkúra

Zsírégető léböjtkúra

Az emberek igen nagy része elégedetlen az alakjával, súlyával, ezért sok mindent képesek megtenni, hogy lefogyjanak. A különböző fogyókúrák között vannak hatékonyak és kevésbé hatékonyak, de ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, melyik ér valamit.
Ha rövid idő alatt szeretnénk megszabadulni pár kilótól, jó megoldás lehet a zsírégető léböjtkúra.

A zsírégető léböjtkúránál nem ismerek egészségesebb és gyorsabb módszert!

Hogyan zajlik a zsírégető léböjtkúra?

Bár a léböjtkúra elsődleges célja a szervezeted méregtelenítése, kívánatos mellékhatása a fogyás.

Ez a kúra négy léböjtnapból áll, de nem szabad csak úgy, egyik pillanatról a másikra belevágni. Nem árt, ha tudjuk, hogy az átálláshoz egy-két napra szükség van mind a kúra előtt, mind pedig utána. A léböjtnapok alatt nagyjából 2-3 liter folyadékot kell innod naponta, de nem mindegy, hogy mit. A folyadékbevitel gyógyteákból, leszűrt zöldséglevesekből, friss gyümölcs- és zöldséglevekből, illetve szénsavmentes ásványvízből áll – másra nincs szükség.

Emellett fontos a napi szintű intenzív mozgás.

A zsírégetés alacsony terheléssel történő hosszan tartó edzést jelent. (Ilyen például a zsírégető kirándulás.)

Léböjtkúra során – a frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveknek köszönhetően – tele vagy energiával. Az alacsony intenzitású, hosszan tartó edzés nem tartalmaz hirtelen mozdulatokat, így léböjt alatt kiválóan végezhető. Sőt, kell is léböjt alatt mozogni, mert a mozgás serkenti a másodlagos kiválasztó szervedet, a bőrt.
A legrosszabb, amit elkövethetsz a léböjtkúra alatt, hogy fekszel az ágyadban, nem csinálsz semmit, csak szenvedsz, mikor ehetsz már.

A zsírégető léböjtkúra célja kettős.

Egyik célunk a test méregtelenítése, biológiai megfiatalítása.

Másik célunk a testösszetétel arányainak változtatása, a testzsírszázalék csökkentésével.

Ági tavaszi léböjtkúrám előtt lemérte testösszetételét. A zsírégető léböjtkúra előtt mind a testsúlya, mind a testzsírszázaléka magasabb volt, mint a négynapos zsírégető léböjtkúra után.

Ági testösszetétele az alábbi módon alakult a léböjtkúra előtt és után:

 

Léböjtkúra előtti nap Léböjtkúra utáni nap Léböjtkúra után négy nappal
Tömeg (kg) 63 60,9 61,6
Testzsír (%) 27,5 26,5 23
Izom (%) 30 29,9 32

 

A táblázat értékeit lefordítva: Ági teste – hiába van túl a negyvenen – feszesebbé vált. Zsírból fogyott, izmai az edzésnek köszönhetően feszesek maradtak.
Akarhat-e egy nő ennél többet, mindössze egy négynapos zsírégető léböjtkúra és az azt követő négy nap alatt?

 

Pótold a hiányzó vitaminokat, nyomelemeket, enzimeket

Nem árt tudni, hogy a mai ember, az ipari élelmiszereknek köszönhetően, vitamin-, nyomelem- és enzimhiányosan táplálkozik. Éppen ezért fontos, hogy a léböjtkúra alatt ezeket a mikrotápanyagokkal feltöltekezhess. Erre megfelelőek a megfelelően összeválogatott zöldség- és gyümölcslevek. Hogy a kúra valóban hatékony legyen, ezek a levek léböjtkúráinkon mindig frissen facsartak, dobozos leveket nem használunk.

 

Felkészülés a zsírégető léböjtkúrára

A léböjtkúra előtti napokban már érdemes kerülni a nehéz ételeket, és fokozni a nyers ételek mennyiségét. Egyél több salátát, fogyassz több gyümölcsöt! Már a felvezető időszak alatt is beindul a fogyás. A nyers ételek megnövelt aránya pedig több energiát ad, így örömmel és magabiztosan vágsz bele a léböjtkúrába.
Milyen hosszú legyen a felkészülés? Körülbelül a léböjtkúrád feléig, harmadáig tartson.

 

A zsírégető léböjkúra napjai

A léböjtnapok alatt először is a kiválasztó szerveket serkentjük. A főzetek mellett főleg tiszta vizet, gyümölcs- és zöldséglevet fogyasztunk. Ne spórolj a tiszta vízzel, a civilizált ember amúgy is folytonos enyhén kiszáradt állapotban van. Felejtsd el a szénsavas italokat, hiszen azok savasítanak, és az elsavasodás idő előtti öregedéssel jár.
A zsírégető léböjtkúra befejezése, azaz megtörése, óvatosságot igényel, erről majd külön cikket olvashatsz.

 

Hogyan méregtelenítsd a szervezetedet, és legyél évekkel fiatalabb?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerd meg a méregtelenítés titkait!
Hamarosan éveket tagadhatsz le – ráncfelvarrás nélkül.
Mi a véleményed a témáról?

Hozzászólás